PROMOCIJE NA UČINEK

   • ZAKAJ INVESTIRATI ENAKO ALI VEČ, KO PRIČAKOVAN REZULTAT NI ZAJAMČEN?!
  • FIKSEN VLOŽEK V »IN-STORE« AKTIVNOSTI POSPEŠEVANJA PRODAJE JE LAHKO LOTERIJA!   


Po več kot desetletju delovanja na slovenskem trgu, lahko s ponosom trdimo, da so rezultati našemu podjetju zaupanih projektov vedno dosegali ali presegali pričakovane cilje tako naših naročnikov kot tudi ekip naših kadrov. Promocijski in prodajni cilji so rezultat kompleksne formule dejavnikov, ki jih moramo upoštevati pred vsakim projektom. Pri realizaciji pa je zagotovo najpomembnejši dejavnik visoko usposobljen, predvsem pa motiviran in skladno z delovnim uspehom stimuliran kader.

V podjetju PRO:MINA z ekipo sodelavcev stalno stremimo k PRESEGANJU osnovno zastavljenih ciljev! Procesov in metod izvedbe aktivnosti tako nikoli ne prepuščamo naključjem, saj se zavedamo, da je neučinkovit ali nemotiviran kader vedno tudi predrag kader. Posameznim projektom, v sodelovanju z naročniki, tako individualno prilagajamo tudi motivacije in stimulacijske pristope h kadru. In to na relaciji od naročnika do operativnega kadra, ter navsezadnje tudi potrošnika.


Naročnikom tako ponujamo pogoje sodelovanja, ki so delno odvisni od realizacije projektno zastavljenih ciljev.

STE PREPRIČANI, DA NA TRGU RESNIČNO DOSEŽETE VES PRODAJNI POTENCIAL GLEDE NA VLOŽENA SREDSTVA V POSPEŠEVANJE PRODAJE?

Za več informacij o naši ponudbi, analizo vaših aktivnosti in morebitno izdelavo vašim ciljem prilagojene strategije, nas External link opens in new tab or windowkontaktirajte in z veseljem se bomo odzvali novim izzivom.

Zavedamo se, da je na področju naših storitev za uspešno poslovno sodelovanje potrebno opravičiti zaupanje. Zato vam ponujamo tudi izvedbo testnih promocij in projektov po posebej ugodnih pogojih. Več o tem: TESTNE PROMOCIJE